Проф. Огнян Герджиков определи Росен Желязков, номиниран от ГЕРБ-СДС за

...
Проф. Огнян Герджиков определи Росен Желязков, номиниран от ГЕРБ-СДС за
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Росен Желязков е силна фигура, надявам се да бъде избран от раз

Проф. Огнян Герджиков дефинира Росен Желязков, номиниран от ГЕРБ-СДС за ръководител на Народното събрание, като мощна фигура и разяснява, че кандидатурата му е извънредно подобаваща.
Прочетете още
" Росен Желязков е мощна фигура, познавам го отлично, работили сме в битието ми на длъжностен министър председател. Кандидатурата му е извънредно подобаваща и мощно се надявам този път да не става това, което се случи в предходния парламент - 3 дни да не могат да изберат ръководител и Росен Желязков да бъде определен уместно още от раз. Изборът на ръководител ще е първа добра стъпка, която може да отвори порти. Дано да стане, тъй като гледаме че " Продължаваме промяната " не е изключително склонна да се коалира с ГЕРБ, до момента в който ГЕРБ е отворила необятно вратите и по този начин би трябвало да бъде ", съобщи Герджиков пред Българска национална телевизия.

Той дефинира отводът на ПП-ДБ да договарят с ГЕРБ-СДС като " някакъв необикновен партиен нарцисизъм " и предвижда, че ГЕРБ в по-голяма степен ще бъдат подготвени на компромис спрямо " Продължаваме промяната ".

" Активна законодателна активност би трябвало, тъй като стоят на дневен ред закона за бюджета и една дузина закони, които би трябвало да приемем по силата на уговорките ни в Европейски Съюз. Крайно време е да излезем от политическата рецесия, тъй като имаме доста да наваксваме, а не да изоставаме. Считам, че служебното държавно управление се оправя добре, само че въпреки всичко не е обикновено непрестанно да сме на служебни кабинети ", сподели още Герджиков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР