Проф. Николай Слатински, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Днес,

...
Проф. Николай Слатински, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Днес,
Коментари Харесай

Съобщение от Харков: Не се тревожи за мен, тревожи се за България...

Проф. Николай Слатински, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Днес, в Харков, това е домът на мой другар.

Втори другар от Харков ми написа:

- Този път ударът бе напълно близко. Първо видях мълния, след това мина сеизмичната вълна, едвам след нея взривната вълна. Жив съм. Не се тревожи за мен. Тревожи се за България! Защото не можете, явно да си визиите, какви варвари са орките от Мордор на Бункерния! А би трябвало да се опитате да си визиите. Трябва! Иначе сте изгубени. Това са допотопни чудовища. Това е най-лошото, което е пъплило по нашата нещастна Земя.

 

 

В светлината на на Русия в последите дни, припомняме и елементи от текст на професор Слатински,  на 9 октомври 2023 година. В обявата си специалистът по национална сигурност е безапелационен - над България е надвиснала директна опасност от Русия:

 

Това е България в наши дни. „ Интегрирала “ в неразкъсваема връзка и непробиваема сплав както най-лошото от соца, по този начин и най-лошото от фасадната, формалната, повърхностната и имитационата народна власт.

Ако по този начин продължи да деградира (въпреки стремежите на читавите хора да я трансфорат в европейска, естествена, демократична, съвременна държава), България ще замязя дефинитивно на гнила круша, подготвена да падне в лапите на оня, който разтръска малко по-безжалостно клона, на който тази гнила круша виси. Или в случай че удари гнилата круша със злобен кол.

Кой може да направи това?

Естествено, че Русия!

През последните месеци, даже безусловно през последните седмици вероятността Русия да аргументи зло на суверенитета, териториалната целокупност, свободата и независимостта на България се усили и към този момент е 25%, като този % непрекъснато нараства.

РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА НЕ САМО ЗА НАШАТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, А И ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СТРАНАТА НИ.

1. Русия конфигурира на върха на страната свое рисково и нездравословно острие, посредством което тя блокира витално значимите кадрови промени в службите за сигурност и в Българската войска, където тя държи съдбоносни контролни позиции.

2. Русия вкара в Народното събрание сериозна група свои протежета и сътрудници за въздействие, които влизат във всички парламентарно показани партии без, вероятно (дано!), Демократична България.

3. Русия е „ продухала “ съответни канали, посредством които документи на НАТО и България с най-високи равнища на секретност кацат на бюрото на към момента не оповестената за личност нон грата Митрофанова и бъкащото ѝ от шпиони и доброволни доносници посолство.

4. Русия редовно и обилно финансира медии и уеб сайтове, издателства и неправителствени организации, които организират искрено проруска, прорашистка и антиевропейска, антиевроатлантическа политика.

5. Русия директно оказва материална и логистична поддръжка и подклажда, подбужда, надъхва и насъсква митингите на обществени и синдикални групи за ерозия на държавността и дестабилизиране на страната.

Целта е отделяне на България от НАТО и Европейски Съюз и превръщането ѝ в Задунайска губерния - отколешната стратегическа цел на Руската империя, Съветския съюз, Руската Федерация... Лелеяна фантазия на мнозина съветски имперци или имперски руснаци, чиито имена към момента носят наши улици и площади.

България е в заплаха!

Не, освен това – над България е надвиснала директна опасност.

Отечеството ни е в голяма неволя. Никога тази неволя не е била толкоз директна, директна, непосредствена и стремглаво връхлитаща ни...

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР