Проф. Николай Петров се появи на входа на министерството на

...
Проф. Николай Петров се появи на входа на министерството на
Коментари Харесай

Неизвестен мъж издъхна в ръцете на наш министър часове след визитата му в Пловдив

Проф. Николай Петров се появи на входа на министерството на опазването на здравето, където незнаен мъж бе примрял и отпътува с пациента и извиканата от инцидентни минувачи кола за спешна помощ в незнайна посока, заяви свидетел на трагичната сцена. Кой е пациентът и какво е неговото положение - потърсихме за повече информация чиновници от министерството. 
От там единствено потвърдиха, че министърът е бил на съвещание, когато са съобщили за случая пред постройката, която се намира в центъра на столицата против църквата "Св. Неделя " и хотел "Балкан ". Петров, който е експерт по реанимация, е напуснал кабинета си. Според неофициална информация министърът е придружил пациента до незабавна помощ на Военномедицинска академия - ВМА, където до преди месеци той бе началник, защото положението на мъжа в колата за спешна помощ е било извънредно тежко. 
В 18 ч.  "24 часа " се свърза с ВМА, откъдето показаха страдание, че след 40 минути реанимация, в която взел участие и проф. Николай Петров, мъжът е умрял. Здравният министър не подвига своя длъжностен телефон, с цел да получим повече информация за случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР