Проф. Николай Габровски предлага д-р Мартин Захариев за министър на

...
Проф. Николай Габровски предлага д-р Мартин Захариев за министър на
Коментари Харесай

Проф. Габровски номинира Мартин Захариев за министър на тури...

Проф. Николай Габровски предлага доктор Мартин Захариев за министър на туризма, написа TravelNews, базирайки се на свои източници. Захариев идва от сектора, където е зам.-председател на Националния ръб по туризъм. Има богат опит в маркетинга и рекламата. 

През годините работи в региона на медиите, телекомуникациите и туризма като публицист, редактор, радио и ефирен водещ и продуцент през последните 25 години. Той беше дълготраен издател на списания, бизнесмен в разнообразни медийни и новаторски софтуерни планове. Завършил е право в Софийския университет и е специализирал " Медиен мениджмънт " в Съединени американски щати и Англия. В началото на професионалната си кариера е водещ на разнообразни излъчвания по радио Витоша, Дарик Радио, БНР, както и на програмата „ Всяка неделя “ по Българска национална телевизия. 

Работи като основен секретар на Държавната комисия по далекосъобщения сред 1999 и 2001 година В интервала от 1993 до 2008 година основава и издава едни от водещите списания в България – Union Media, Егоист, ЕГО, Плейбой, Ритъм, Мотор Шоу, Bulgaria Air, Hello!, BBC Знание, BBC Good Food, BBC Top Gear, Auto Bild, Grazia, Glamour. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР