Проф. Николай Габровски е номинацията за премиер на ГЕРБ-СДС. Той

...
Проф. Николай Габровски е номинацията за премиер на ГЕРБ-СДС. Той
Коментари Харесай

Проф. Николай Габровски е номинацията на ГЕРБ за премиер

Проф. Николай Габровски е номинацията за министър председател на ГЕРБ-СДС. Той се яви при президента Румен Радев дружно с Десислава Атанасова и Томислав Дончев, с цел да получи първия мандат за сформиране на държавно управление.
Бях номиниран от ПГ на ГЕРБ-СДС да получа този изследователски мандат. За мен е дълг и чест да положа всички старания България да има работещо държавно управление. За страдание сега България е на кръстопъта на голям брой рецесии - икономическа, обществена, мигрантски напън, който даде своите жертви, политическа рецесия, която продължава към този момент две години. Ще положа всички вероятни старания да предложа кабинет, който да е по-далеч от политическото говорене и борбата и да е по-близо до експертното и професионализма, с цел да може България по-лесно да мине през този сложен исторически миг, в който се намираме.

Президентът Румен Радев връчва първия мандат на ГЕРБ-СДС - първата по бройка парламентарна група. Два месеца след предварителните парламентарни избори стартира процедурата по сформиране на постоянно държавно управление.

 
05 Дек 20224303 Дек 202226903 Дек 202282502 Дек 202233901 Дек 2022175730 Ное 2022282КоментариМафията цялата в бяло05 Дек 2022 10:23ч.
Всяка бяла престилка мечтае да стане овластен толуп и на драго сърце си плюе в суратя, единствено и единствено да го реализира!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лекуващ лекар05 Дек 2022 11:26ч.
След Буда шнорхела е време за Ники байпаса!!! Той ще предпише като за последно на Булгаристан лекуване: СКОРОСТНА ТЕРАПИЯ С ЛЕТАЛЕН ИЗХОД!!! Слава Американу, Слава Булгаристану, героям популярност и АМИН!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери05 Дек 2022 10:27ч.
Докторското съсловие, което би трябвало да бъде едно от най-важните и стабилизиращи основата на страната, продължава да се излага с гневна скорост. Слава богу, че към момента има на места честни и кадърни лекари и медицински помощници! Малко са, само че ги има.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Проф. Кой?!?!05 Дек 2022 10:28ч.
Ясно е, че Боко несполучлив мандат персонално нЕма да вземе, при все, че е " най-подготвен " и " дипломиран ", та ще отбие номера през някаква пионка. Съвсем обособен е въпроса по какъв начин пионката се е съгласила бъде такава. А ония двамата чий го крепят - да направляват професора да не се изгуби из дебрите на президентството?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гражданин05 Дек 2022 10:39ч.
Проф. Николай Габровски претендент за министър председател!? Що за несмаслени решения? Да унищожиш един добър хирург, с цел да го кандидатираш за служба, за която не става? Нашенските политикани по този начин й не схванаха, че страната е комплицирана система и не може да се ръководи от хора, които хал хабер си нямат от ръководство!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отвратен05 Дек 2022 10:57ч.
А той, професорът, за какво се е съгласил?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това е въпросът05 Дек 2022 11:29ч.
Ако е талатлив доктор и е същински професиоаналист, нямаше да се съгласи, даже да беше излъчен от идеалната партия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ганди05 Дек 2022 10:47ч.
Жалко! Още един изхарчен професор, този път дори непокътнат. Дотолкова, доколкото може да бъде непокътнат човек, имащ нещо общо с мутрата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z05 Дек 2022 10:54ч.
Оти знае по какъв начин да ни коли ли?
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР