Проф. Костадин Ангелов публикува остър коментар в социалните мрежи, срещу

...
Проф. Костадин Ангелов публикува остър коментар в социалните мрежи, срещу
Коментари Харесай

Извинявам се, че имаме толкова тъп министър-председател

Проф. Костадин Ангелов разгласява изострен коментар в обществените мрежи, против разкриването на информация за българските моряци в Мариупол.

" Трябва да си цялостен глупак или да си неуравновесен, с цел да разкриеш секретна задача на българското военно разузнаване.

Да разгласиш секретна информация от трибуната на Народно събрание, в намерено съвещание, е безспорна аматьорщина и хлапащина.

Да осветлиш името на военачалник Венев, като директно управляващ интервенцията, пък е извратено и рисково.

Стискам палци и се апелирам за смелите български мъже, които рискуват живота си, с цел да спасят българи.

Освен всичко дотук, министър председателят рискува и интернационалните ни връзки, като разкри интервенцията на военните ни разузнавачи. Представям си по какъв начин са се почувствали техните ръководители и самият военачалник Венев.

Извинявам се от името на страната на фамилиите на натоварените с тежката задача военни, че имаме толкоз тъп министър-председател.

Дано да се върнат всички живи и здрави! "

Специална група български военни под командването на шефа на военното разузнаване ген. Венелин Венев, е в Мариупол, с цел да изтегли моряците от блокирания там български транспортен съд. Това разгласи по време на блиц контрола в Народното събрание министър председателят Кирил Петков.

Групата е била подготвена да изтегли екипажа при започване на седмицата, само че обстановката е била прекомерно рискована, изясни министър председателят

" Молбата на капитана беше – оставете ни тук за момента, рискът съгласно нас е по-голям в сравнение с вас ви рапортуват. Когато имам подобен апел от капитана, аз споделих – те би трябвало да си решат, това е тяхна отговорност, техните животи, и аз не мога да кажа нищо повече отсам ", сподели Кирил Петков.

" Искам да ви уверя също, че военачалник Венев, който персонално дава отговор за тази интервенция, е в връзка и с съветската страна, и с украинската страна ", добави министър председателят.

По думите на премиера на борда на " Царевна " има 15 българи.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР