Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна

...
Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна
Коментари Харесай

Жени Калканджиева разкри кои момичета от Ергенът са работили за нея

" Проф. Кантарджиев има много висок рейтинг. Пандемията му го подвигна още повече. Освен това е извънреден със своето държание и мнения. Аз доста мъчно бих могла да се измервам с него ".

Това съобщи пред " България Днес " Жени Калканджиева, която призна, че е фенка единствено на два риалита формата у нас - " България търси гений " и " Като две капки вода ". Досега обаче не е била канена да се причисли към журито на обичаните ѝ риалита. Калканджиева намира пояснение за това в неналичието на съответното обучение, с цел да бъде оценител на музикални, артистични и танцувални способности.

" Истината е и, че аз се уморих от толкоз доста участия в шоупрограми. Достатъчно известна съм и считам, че в действителност е време да дам път на по-младите ", счита към този момент пенсионираният модел. Тя харесва шоупрограми, в които няма напрежение, злословия, одумване, говорене зад тила...

" Дори в готварските излъчвания, даже в " Ергенът ", даже в спортните като " Сървайвър " има доста напрежение, доста интриги... И когато се прибера у дома, вместо да се стоварвам и да се усещам добре, да ми е прелестно, те ме натоварват ", довери шестата в света по хубост българка, която преди години взе участие в " Биг Брадър " паралелно до обичания ѝ Тачо и дамата, с която той и изневеряваше - Зорница Линдарева.

Калканджиева разкри за първи път, че в " Ергенът " са взели участие две девойки от нейната фешън организация.

" Едната е Дениз, която продължава да работи в организацията, а другата е Марта. Тя пристигна в организацията преди 15 години ", призна Евгения. " Ергенът " не е от обичаните риалита на Жени Калканджиева, само че тя гледала някои епизоди със спотаен мирис поради Денис и Марта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР