Проф. Иво Петров се оказа от поста зам.-председател на Столичния

...
Проф. Иво Петров се оказа от поста зам.-председател на Столичния
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров се отказа да е зам.-председател на СОС

Проф. Иво Петров се оказа от поста зам.-председател на Столичния общински съвет, а на негово място беше определена Ваня Тагарева.

„ За мен е голяма чест да бъда общински консултант в тези сложни времена. Според мен за всички съветници е належащо да имаме социална настройка и съдействие сред хора с разнообразни специалности, само че с висока експертиза. В същото време съзнавам какъв брой е отговорно да бъда зам.-председател на СОС, както и че извънредно наситения ми професионален график не ми разрешава да извършвам тези отговорности по метода, по който аз считам, че би трябвало и считам това за неточно. Не съм привикнал да заемам постове, на които като работа не мога да бъде предан напълно. Затова ви апелирам, да подкрепите моето предпочитание да освободя тази позиция и постът да бъде ангажиран от сътрудник, който ще може да извършва тези изцяло отдадено и рационално тези отговорности “, аргументира желанието си проф. Петров.

„ За нас е голяма чест вашето наличие в СОС, както и включването по всяка от тематиките във вашия сектор. Благодаря ви за работата ви и за изключителния ви принос като зам.-председател, който съм сигурен, че вие ще продължавате да давате и като общински консултант “, разяснява ръководителят на СОС Георги Георгиев.

Припомняме, че проф. Петров стана общински консултант след последните локални избори през 2019 година и беше определен за зам.-председател на СОС. Той влезе в листата на ГЕРБ като представител на гражданската квота след персонална покана на кмета на София Йорданка Фандъкова.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР