Проф. Евгений Дайнов обави Коалиция на некъпаните. Тя с роди

...
Проф. Евгений Дайнов обави Коалиция на некъпаните. Тя с роди
Коментари Харесай

Проф. Евгений Дайнов обяви Коалиция на некъпаните

Проф. Евгений Дайнов обави " Коалиция на некъпаните ".

Тя с роди от недрата на митингите пред президентстото против започването на възможни договаряния с " Газпром ".

Протестиращите не желаят бъдещи търговски взаимоотношения с " Газпром ", тъй като съгласно тях газта по време на война е оръжие, което България не би трябвало да финансира.

Организаторите на митинга през вчерашния ден изпратиха отворено писмо с въпроси към президента, към служебното държавно управление и към партиите от 47-ото Народно заседание.

Първият въпрос е " С снабдители от кои страни България ще подписа контракти и по кое време, с цел да се подсигурят нужните количества за зимата, в подтекста на глобите на Европейски Съюз за доставките на газ и петрол от Русия? "

Останалите 6 въпроса излизат от тематиката газ и са свързани с това какви ще са стъпките за осъществяване на почтени избори. В това писмо има въпроси и за филантропичната политика по отношение на украинските бежанци, както и каква ще е политиката по отношение на военната помощ към Украйна.

Организаторите споделят, че не са получили никакъв отговор на тези въпроси от служебния кабинет и че по тази причина ще са тук, тъй като желаят да бъдат будната съвест, до момента в който не се сформира постоянен кабинет.

В подтекста на словесните престрелки сред Кирил Петков и служебните министри хората показаха мнението, че не имат вяра на думите, които идват от служебния кабинет, а желаят дейности.

330 подписа бяха събрани на митинга за премахване на президента Румен Радев. В митинга участваха симпатизанти и политици от " Демократична България " и БОЕЦ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР