„Проф. Денков в момента е определен за топ един процент

...
„Проф. Денков в момента е определен за топ един процент
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако имаме възможност, ще поканим Николай Денков да остане образователен министър

„ Проф. Денков сега е избран за топ един % в света като академик от Станфордския университет. Смятам, че когато се съчетаят един човек като проф. Денков с човек като Христо Петров, който за мен е един водач в връзката, комбинацията сред тях ще направи тим за образованието, който ще бъде конкурентен. И ще даде нова посока и нов подтик на българското образование”, изясни той пред Нова телевизия.

„ Аз постоянно съм харесвал изкуството и смисъла, който Христо Петров вкарва в песните си. Понеже в нашата листа има доста икономисти и адвокати, нямахме задоволително хора на изкуството, отидох персонално да го поканя. Прекарахме доста време в диалози и това, което постоянно съм очаквал да срещна от Ицо Хазарта като артист, се оказа още по-задълбочен и логичен човек. Говорихме доста по тематиката за образованието, а не толкоз за културата. Много съм горделив, че той води нашата листа в „ Люлин”, изясни Петков.

„ Аз си беседвам с Мика Зайкова от „ ИТН “, не знаех, че не я дефинират като човек от управлението. Говоря и с Крум Зарков от Българска социалистическа партия “, изясни той по отношение на обвиняванията на Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, че не е разговарял с тях за възможна взаимна работа в Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР