Проф. д-р , водач на листата на ГЕРБ/СДС –Варна консултира

...
Проф. д-р , водач на листата на ГЕРБ/СДС –Варна консултира
Коментари Харесай

Проф.д-р Костадин Ангелов консултира варненци по здравни теми на входа на Морската градина

 Проф. доктор, лидер на листата на ГЕРБ/СДС –Варна съветва по здравни въпроси всички, които се стопираха на изнесения медицински пункт-линейка на входа на Морската градина.

Медицинско лице измерваше равнището на кръвната захар, сатурация, пулс, кръвно налягане и температура на тялото. Варненци се съветваха с проф.д-р, някогашния здравен министър от държавното управление на, който преведе страната през най-тежката втора и трета вълна на коронавирус епидемията.

Въпросите към него бяха свързани със здравословно положение, с нуждата от имунизиране и възможни последствия при хора с съпътстващи болести, само че и по настоящите политически тематики и идните избори. " Благодарим ви, че държавното управление отпред с премиера Борисов не подаде оставка под уличния напън, използван от остарели и провалили се политици “, споделиха хората.

Варненка, която е омъжена в Австрия, изрази признателност за всеотдайната работа на проф.д-р като здравен министър и за виновното отношение на НОЩ в изискванията на пандемия, отхвърлен в този момент срещу всякаква логичност.

В изнесения медицински пункт участваха и кандидататите за народни представители от коалиция ГЕРБ/СДС –Варна Нелия Жекова и Невена Иванова, чиято беше концепцията за реализирането му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР