Проф. д-р Марияна Стойчева: Грипът в Пловдив - без епидемия,

...
Проф. д-р Марияна Стойчева: Грипът в Пловдив - без епидемия,
Коментари Харесай

Пирогов приема деца с усложнения от грип от цялата страна

Проф. доктор Марияна Стойчева: Грипът в Пловдив - без зараза, само че доста тежък Пазете се най-малко месец, в случай че сте изкарали грип Проф. Кантарджиев: Пневмонии настъпват след грипа, пазете децата

Деца от цялата страна, които имат съществени затруднения от грипа, са настанени в Детското на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". Според координатора на детския комплекс, който е и шеф на Клиниката по детска хирургия - доцент доктор Христо Шивачев, за последните 10 дни има 10 случая на пациенти с доста съществени затруднения, резултат от остри респираторни болести.

Най-малкият пациент е 6-месечно момченце, а най-големият е 16-годишно момиче. Към момента по-голяма част от пациентите в Отделението по детска гръдна хирургия са точно заради такива затруднения. Има и 2 деца, които са настанени в детската реанимация.  

Лекарите поставят съществени грижи за тяхното съответно, по модерни стандарти и бързо лекуване. Те съветват родителите да следят положението на техните деца и в случай че има нещо, което ги тормози, задължително да се извърнат към експерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР