Проф. д-р Искрен Азманов е агроном, изобретател и откривател. Член

...
Проф. д-р Искрен Азманов е агроном, изобретател и откривател. Член
Коментари Харесай

Наш учен, работещ в САЩ: Няма вирус, жегата убива прасетата

Проф. доктор Искрен Азманов е агроном, откривател и изобретател. Член на Американската асоциация на агрономите и на групата на откривателите „ Носители на нови хрумвания ”

Това, което става, е неуместно. Това с чумата са измислици. Кризата, която тресе страната, няма съображение. Никакъв вирус няма, повода е в жегата. Просто от огромната горещина подуването на сланината по тялото на прасето притиска сърцето.

Готов съм да изложа съществени научни причини пред всеки, който ме оспори.

В тялото на всяко прасе и на всяко животно има не един, а 50 вируса. При висока температура казусът поражда от надутата сланина на прасето. Не умират мишки и катерици, които нямат сланина, а жегата уморява прасетата.

Едно прасе има два пръста сланина. От високите летни температури 35-36 градуса тялото на прасето се надува, притиска сърцето му и то умира. Защо никой не се е сетил да потопи едно прасе в буре със студена вода - по този начин положението му ще се възстановява. Ако пък прасетата са 1000, противопожарна цистерна ще свърши работа да бъдат пръскани с вода от време на време. Така ще бъдат избавени, ще се окажат напълно здрави.

Някой псевдоучен всява суматоха: Ще заразим хората! А както е известно, като се опържи в тигана кюфтето от свинско месо, никакъв вирус не остава.

Всяко живо създание може имунитетно да се самозащити, в случай че има някой, който да разпореди рационални дейности.

Живял съм година в Етиопия и съм следил какво вършат слоновете в огромната горещина - влизат в Нил, подвигат си хобота нагоре да дишат и стоят часове наред в хладката вода. Т.е. там работи същият принцип.

Миналата година при болестта от чума на овцете в Странджанско предложих напълно елементарна мярка - овцете да се изчеткат с четка с белина и щяха да бъдат избавени. Нямаше да бъдат избити над 50 хиляди животни, в случай че ме бяха чули.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР