Проф. д-р Генчо Начев отрече той да е бъдещият министър

...
Проф. д-р Генчо Начев отрече той да е бъдещият министър
Коментари Харесай

Проф. д-р Генчо Начев отрече да е бъдещият министър на здравеопазването

Проф. доктор Генчо Начев отхвърли той да е бъдещият министър на опазването на здравето, както и някой да е разговарял с него. В " Денят стартира " шефът на университетската МБАЛ “Света Екатерина ” сподели, че кардинално би приел при изискване, че се подсигурява реализиране на това, което би трябвало да се направи, само че както и да му предложат, няма да одобри.

Проф. Начев показа, че схваща оставката на доктор Петров, тъй като това е аморален акт и по думите му и по този метод е икономисал напрежение, което е щял да сътвори към държавното управление. " Цялата работа е към нещо, за което до в този момент няма данни, че е нарушаване на закона, само че,знаете по какъв начин се убива муха и политик. При всички случаи е настъпил ползи. ", сподели още той.

За това, че парите в опазването на здравето още веднъж няма да стигнат той сподели, че повода е, че не се употребяват дейно и рационално.

Проф. Генчо Начев, Изпълнителен шеф на университетската МБАЛ “Света Екатерина ”: Два са главните пътища за получавани пари от касата без да е свършено нищо. Единият в да се регистрира нещо, което в действителност не е осъществено, т.е мъртви души. Единият път да се спре това е електронна здравна карта, а другият наказания. Вторият метод е да се регистрира нещо, което не е показано. Това е ужасно, тъй като визира здравето на хората.
Според професора би трябвало да има надзор във връзка с показания и качеството на активността, както жестоки наказания.

Той отхвърли повода за напрежение сред лекари и пациенти да е качеството на услуга. Проблемът съгласно него би трябвало да се реши, откакто хората от съсловието се възпитават към състрадание към тези, които отиват да търсят помощ и още от студентската пейка би трябвало да се работи в тази тенденция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР