Проф. д.н. Илин Савов, преподавател в катедра „Оперативно-издирвателна дейност“ към

...
Проф. д.н. Илин Савов, преподавател в катедра „Оперативно-издирвателна дейност“ към
Коментари Харесай

Проф. д.н. Илин Савов по покана на Полицейската академия в Полша обучава полицейски служители от Главна дирекция национална полиция

Проф. д.н. Илин Савов, учител в катедра „ Оперативно-издирвателна активност “ към факултет „ Полиция “ при Академията на Министерство на вътрешните работи организира едноседмично образование на полицейски офицери в Полицейската академия в Полша.

Професионалният опит на проф. Савов в региона на противодействието на проведената престъпност и отбрана на националната сигурност през последните 22 години даде опция на чиновници от Криминална полиция “ на Република Полша да бъдат осведомени с ролята на подправените вести и дезинформацията, водещи до екстремизъм в интервала на Ковид -19.
По време на образованието проф. Савов задейства полемика по отношение на бъдещите закани и провокации пред системата за сигурност в Европейския съюз.

При визитата си в Република Полша проф. д.н. Савов организира срещи с контрольор доктор Андрей Жилински – заместник-ректор на Полицейската академия, младши контрольор доктор Агнешка Хороманска – декан на Факултета по сигурност и правни науки и младши контрольор доктор Агнешка Садло-Новак – зам.-декан на същия факултет.

Ръководството на Полицейската Академия в Полша и Академията на Министерство на вътрешните работи в България основават опция за възстановяване на равнището на образование и дейно противопоставяне на престъпността.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР