Проф. Божидар Димитров разкри защо реши да напусне Националния исторически

...
Проф. Божидар Димитров разкри защо реши да напусне Националния исторически
Коментари Харесай

Божидар Димитров: Приятел се уплаши, че скоро ще ми прави кръст! Искам да отида в Ада, там са интересните хора като…

Проф. Божидар Димитров разкри за какво реши да напусне Националния исторически музей.

„ Този август бях на инспекционна обиколка по крепостите. Други години това не ме е уморявало. Тази година обаче беше доста горещо, 43 градуса. В колата имаше климатик. Когато излязох на открито, имах възприятието, че нещо ме удари по главата. Пребледнял съм, облегнал съм се на колата. Аз не се уплаших, само че сътрудника се уплаши. Каза, че си е помислил, че скоро ще прави кръст. След това влязох в болница. Изкарах осем дни там и взех решение, че ми стига толкоз ”, сподели той.

Пред трите водещи в студиото на bTV той показа и персонални неща от живота си. Професорът обсипа с похвали журналистките и призна, че в никакъв случай няма да каже неприятна дума за жена, когато в действителност е хубава. „ Казвал съм на грозновати дами, че са хубави с вярата Господ да ми елементарни, въпреки всичко съм направил толкоз църкви ”, пошегува се той.

„ Бих предпочел да съм в Ада, тъй като забавните хора са там – Хитлер, Сталин. Бих могъл да ги подпитвам, да върша изявленията с тях ”, сподели още проф. Димитров. Историкът се върна обратно във времето и сподели фотоси от детството си. Той разкри, че се е родил доста огромно бебе, над 5 кг., даже във вестника го писали.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР