Проф. Белоев се е почувствал зле и е извикал колеги

...
Проф. Белоев се е почувствал зле и е извикал колеги
Коментари Харесай

Инсулт Покоси Професор Белов! Бойко Борисов Прати Хеликоптера!

Проф. Белоев се е почувствал зле и е извикал сътрудници от университета. Незабавно е бил закаран в болница в Русе, само че положението му се е оказало извънредно тежко.

По информация на Русе Медиа депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев се е обадил персонално на премиера Бойко Борисов, с цел да спомага да бъде изпратен хеликоптер, който да транспортира проф. Белоев в София. Премиерът е приказвал със здравния министър Кирил Ананиев и машината е била незабавно изпратена, научи " 24 часа ".

Полетът е осъществен още по обед, след което лекари са пристъпили към животоспасяваща интервенция. За момента няма повече информация за положението на 61-годишния проф. Белоев.

" Екипаж от състава на авиобаза Крумово с вертолет " Кугар " извърши през днешния ден, 30 септември, специфичен полет по искане на Министерството на здравеопазването за превозване на пациент от летище Щръклево до летище София. Вертолетът излетя в 12.14 ч. от авиобаза Крумово. В 14.30 ч. пациентът беше превозен до летище София и беше стихотворец от медицински екип от Центъра за незабавна здравна помощ. Екипажът на вертолет " Кугар " с регистрационен знак 710 е в състав - първи водач капитан Сандев, втори водач майор Бабачев, борден механик старши лейтенант Добрев и избавител старши сержант Жеков ", се споделя в известието от Министерството на защитата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР