Проф. Балтов призна и кой му се е обадил, за

...
Проф. Балтов призна и кой му се е обадил, за
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Политически Кацаров ме уволни, връщането ми в Пирогов не е политическо решение

Проф. Балтов призна и кой му се е обадил, с цел да го върне на работа. " Със настоящия шеф Венелин Герганов се познавам от много време. Проведохме един диалог, той сподели, че няма смисъл да се апелира на трета инстанция. Предложи да стартира на цивилен контракт като съветник, с цел да измине този период от 1 месец, след което да бъда възобновен на щат ", посочи той.

Проф. Балтов проговори и дали има упоритости да се върне отпред на " Пирогов ". " На този стадий не, 4 години и половина това е един непрекъснат стрес. Телефонът не може да бъде изключен, гледаш непрекъснато да помагаш ".

Той разяснява и връзките с някогашния началник на болничното заведение проф. Иван Поромански. " С него би трябвало да проведа персонален диалог. Имам съществени подозрения, че той е бил подложен на сериозен напън, евентуално от Стойчо Кацаров ", разяснява проф. Балтов.

По отношение на политическата си кариера, също не е решил. " Рано е да се каже. Първо би трябвало да се уточнят листите “, уточни той и посочи: „ При всички случаи няма да се не помнят тези 59 сътрудници и сътрудниците “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР