Проф. Андрей Чорбанов, който преди седмица бе приет в средно

...
Проф. Андрей Чорбанов, който преди седмица бе приет в средно
Коментари Харесай

Брадясалият проф. Чорбанов от болницата: Никога не съм неглижирал вируса, но не е толкова страшен, колкото го изкарват

Проф. Андрей Чорбанов , който преди седмица бе признат в приблизително тежко положение след позитивен тест за коронавирус 19 в УМБАЛ " Света Анна ", към този момент е нормализиран, в положително общо положение. Преди минути той разгласява пост в обществената мрежа, с който благодари на проф.Коста Костов, на лекарите, медицински сестри и санитари в болничното заведение.

Предупреди, че вирусът не е за подценяване. Изрази разочарованието си от изявленията в медиите, които спекулираха, че не е болен от ковид, а се е заразил на ски. " Писаха, че съм настинал на ски. Зимни спортове не претърпявам, не вървя по снегове, даже и по ТВ не виждам ", ядосан бе проф.Чорбанов.

Ето какво написа в профила си във Facebook:

Тук съм!!!

Не беше елементарно, само че не беше и това, което се сподели.

Да кажа в резюме първо значимите неща. Страхотно благодаря на Добро и приятелите от „ Св. Иван Рилски “ за бързата и съответна реакция, хванаха ме в точния момент. Свалям шапка.

Страхотни благодарности на целия огромен екип на „ Света Анна “. Поименно ще загатна единствено чудесния другар проф. Костов, хиляди благодарности. Но ужасно благодаря на всички други – от Директора на болничното заведение, до лекуващите и ежедневно преминаващи и проверяващи ни лекари, сестри и усмихнати санитари. Не съм бил в интензивно поделение, а в общоприета стая с готини хора. Нямам грам искания към престоя ми там, хората се стараха доста и си свършиха съвършено работата. Дълбок реверанс.

Запознах се със страхотни хора всред болните, видях и други светове. Беше доста потребно.

А в този момент дребен коментар за това, което се изля. Във всички свои изявленията в никакъв случай не съм неглижирал вируса и заплахите, които може да води след себе си. Може да се чуе тук, в профила ми. Напротив, споделях неведнъж, че рано или късно ще се срещнем, тъй като не може да се скрием с тези ограничения. Повтарях, че с времето на циркулация и милионите срещи може да се чака всичко. Това и стана. Да, споделих, че чакам тази среща. Не се отхвърлям и от една дума, която съм споделил.

Споменавах, че евентуално съм го прекарал. Имах гърлобол и хрема – тежки, само че толкоз. Не съм си правил тест, мина бързо. Е, не е било това, по тази причина и се заразих.

За грозните информации и неистини – тематиката е дълга. Ще разберете скоро. Видях, че има доста мръсни медии. Заради лъжите персонално оторизирах управлението на болничното заведение да направи изказване, с това не би трябвало да се спекулира. Хората бяха пъклен правилни.

Писаха, че съм настинал на ски. Зимни спортове не претърпявам, не вървя по снегове, даже и по ТВ не виждам.

И най-после – благодаря не всички вас, които писахте, звъняхте и се интересувахте от положението ми. Благодаря на всички, които се молеха за мен и ме загатваха с положително. Наистина ме трогнахте и даже не знаете, какъв брой длъжен се усещам. Дълбок реверанс на всички.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР