Проф. Андрей Чорбанов е приет в болница с положителен тест

...
Проф. Андрей Чорбанов е приет в болница с положителен тест
Коментари Харесай

Приеха в болница с COVID-19 проф. Чорбанов, за втори път ли ...

Проф. Андрей Чорбанов е признат в болница с позитивен тест за ковид и двойна бронхопневмония. Това излиза наяве от пост на специалиста Петър Велков в персоналния му фейсбук профил, представен от blitz.bg. Ето какво написа Велков:

" Андрей Чорбанов е признат на 19.03 (петък) в болница с ПСР положителен тест за Ковид и двойна бронхопневмония.

По информацията, която имам, той се утежнява след близо седмица с температура, двоен банкет на антибиотик и доказана със скенер коронавирус зараза. Въпреки лимитираното съществуване тук-там, е признат в болничното заведение.

На 25.02 при Хекимян Чорбанов признава, че е прекарал вируса. В други изявление също е заявявал, като е казвал, че това се е случило през ноември.

На 19-ти март той постъпва с положителен ПСР в болница.

При Хекимян той съобщи: " Аз няма да се имунизирам, тъй като прекарах вируса. Продължавам да настоявам отговорно, че прекаралите болестта имат извънредно дълготраен имунитет против вируса. Естественият имунитет е доста по-силен от ваксиналния "

В началото на март, дни преди да позитивира за повторно тест, той съобщи: “Безсмислено е преболедувалите КОВИД-19 да се имунизират. Преболедувал да се имунизира, е все едно да продупчиш 2 билета за рейс. По-рано съобщи преболедувалите класическия вид на ковид ще имат отбрана и против новия вид. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР