Проектозакон за плащанията на мобилизирани лица е внесен в Държавната

...
Проектозакон за плащанията на мобилизирани лица е внесен в Държавната
Коментари Харесай

Руски депутати искат да се дадат по 300 000 рубли на мобилизиран

Проектозакон за заплащанията на мобилизирани лица е импортиран в Държавната дума. Руски депутати желаят да се дадат по 300 000 рубли на мобилизираните с оповестената частична готовност от президента Владимир Путин .

Освен това в законопроекта се предлага мобилизираните за интервала на службата да бъдат освободени от заплащане на лихви по ипотечни и потребителски заеми , да се компенсират половината от разноските за жилищно настаняване и комунални услуги, да се дефинира месечна помощ за деца под три години и бременни съпруги , да се освободят от налог върху недвижимите парцели и да се дефинира отплата в размер на 50% от разноските за застраховка " Гражданска отговорност ".

Законопроектът е импортиран от депутатите от Държавната дума Нина Останина, Мария Дробот, Алексей Корниенко (Комунистическа партия) и Татяна Ларионова ( " Единна Русия " ). Междувременно, съгласно ТАСС, пакетът от документи за внасяне не съдържа публично мнение на държавното управление . Без такова мнение, съгласно организацията, профилираната комисия на Думата би трябвало да върне на създателите законопроектите, които плануват промени във финансовите отговорности на страната и отпущането на средства от федералния бюджет.

Днес Путин е подписал и закона, който разрешава на чужденците, служещи в съветската войска, да аплайват за съветско поданство без позволение за престояване, оповестява още ТАСС. Това се отнася за чужденци, които са сключили контракт с съветските въоръжени сили за интервал от минимум една година.

Чуждестранните реализатори също по този начин ще могат да се откажат от изискването за непрестанно престояване в Русия в продължение на пет години от датата на приемане на позволение за престояване за по-нататъшно даване на поданство. Припомняме, че няколко прилежащи на РФ страни предизвестиха своите жители след приемането на новото законодателство да не се записват на работа в съветската войска.
 Киргизстан и Узбекистан: Не се бийте в Украйна
Киргизстан и Узбекистан: Не се бийте в Украйна

Решение на управляващите от Средна Азия

Дъжавната организация оповестява и че съветският президент Путин е подписал незабавно признатите от Народното събрание преди оповестяването на мобилизацията, с които се вкарват самите понятия " готовност ", " военно състояние " и " военно време " и утежняват наказванията за военни закононарушения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР