Проектокабинетът показва, че взаимоотношенията на Борисов и Радев са станали

...
Проектокабинетът показва, че взаимоотношенията на Борисов и Радев са станали
Коментари Харесай

Енергиен експерт: Павлов е човек на Газпром`` и ще обслужва руски интереси

Проектокабинетът демонстрира, че взаимоотношенията на Борисов и Радев са станали повече от близки. Нещата ще отидат непосредствено в посока извършване на съветските ползи, в случай че енергиен министър стане Николай Павлов, той е човек на " Газпром``.

Това съобщи енергийният специалист Красимир Манов пред NOVA NEWS.

" Павлов смени формулата за пресмятане на цената на природния газ и от нефтена съставния елемент, преференциална за нас, преминахме на смесена - 70% спот пазари и 30% нефтена съставния елемент. Този човек отхвърли 2/3 от азербайджанския газ, с помощта на който цената на газа е по-ниска. Не може да се каже дали ще има развой с ``Газпром ", само че даже да се стигне до арбитраж, който няма да е единствено сред България и " Газпром ", съветската компания няма да завоюва нито едно дело против страна от Европейски Съюз ", уточни той.

Според него няма да има внезапен завой в енергийната политика, в случай че Павлов стане министър.

" Новият дипломат на Съединени американски щати съобщи, че първото нещо, с което ще се занимае е " Лукойл ". Така че ние би трябвало да премахнем зависимостите си от Русия. Ако ще заплащат налози у нас, би трябвало да вършат 7 милиарда облага. Христов вреди на България, където и да излезе, приказва като съветски министър ", сподели специалистът.

По думите му Радев постоянно е бил с съветски ползи.

" В момента има голяма разграничителна линия - войната. От двете страни са Запада и Русия. Тук към този момент всички маски паднаха. ГЕРБ нямат избор към този момент, играят " ва банк ", уточни Манов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР