Проектобюджет на ООН за 2021 г. в размер на около

...
Проектобюджет на ООН за 2021 г. в размер на около
Коментари Харесай

ООН с проектобюджет от 3 млрд. долара за 2021

Проектобюджет на Организация на обединените нации за 2021 година в размер на към 3 милиарда $ беше показан от генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш пред Комисията по административни и бюджетни въпроси на 75-ата сесия на.
„ За да осъществим всички задания, които са ни предоставени, ще ни трябват 2,99 милиарда $, което е с 2,8% по-малко спрямо 2020 година, макар обстоятелството, че би трябвало да осъществим спомагателни задания ", сподели той. „ В сходство с актуалните бюджетни правила, още $49,2 милиона ще бъдат средствата, влизащи в новия бюджет, и по този метод общите средства ще възлизат на $3,04 милиарда. Разходите за специфични политически задачи са понижени с 5 милиона $ от равнището за 2020 година на 707 милиона $ “, сподели той.
 Гутериш поддържа ваксина за всички против ковид Гутериш поддържа " ваксина за всички " против ковид
Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш поддържа създаването на " ваксина за всички хора " против новия ковид, която би трябвало д...
Представеният план отразява редица нови начинания, означи генералният секретар на Организация на обединените нации. По-специално се предлага да се отделят 1,9 милиона щатски $ за използването на нова информационна защото пандемията от ковид показва нуждата от надеждна информация от организацията. 0,7 милиона $ бяха поискани за образование на чиновници, участващи в ръководството на рецесии, а същата сума беше препоръчана и за разширение на осведомителните мрежи и тяхната отбрана.
" Милиарди хора чакат от ковид и хиляди чиновници работят отдалечено, с цел да изпълнят дилемите, сложени пред организацията ", заключи той. " Ясно е, че актуалната обстановка изисква да се вземат ограничения за решение на тези проблеми ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР