Проектирал съм, публикувал съм и съм тествал хиляди лендинг страници

...
Проектирал съм, публикувал съм и съм тествал хиляди лендинг страници
Коментари Харесай

5 причини да използвате лендинг страници

Проектирал съм, разгласил съм и съм тествал хиляди лендинг страници през годините си в маркетинга. Цялото това време, работа и изпитание докара до разкриване на главните аргументи за какво би трябвало да има лендинг страници за уеб страниците на бизнесите. Ако не употребявате лендинг страници, в този момент е време да измененията това, написа Питър Рослър за изданието Inc. Той показва и аргументите за този собствен съвет.

Увеличаване на конверсиите

Качествените лендинг страници водят до повече конверсии. Независимо дали става дума за абонамент за нюзлетър, регистрация, евакуиране или нещо друго, когато употребявате лендинг страници, получавате по-висок % на реализация, в сравнение с страниците, които не го вършат.

Не забравяйте, че съществуването на лендинг страница не подсигурява по-висок % на реализация. Вместо това лендинг страниците ви дават принадлежности за възстановяване на % на реализация с течение на времето.

Намален CPA

Т.нар. “cost per acquisition ” съставлява общата цена за придобиване на нов клиент. Въпреки че няма универсална число за привличане на клиент, открих, че то е доста по-малко, когато имате лендинг страници.

Те усилват конверсиите и спомагат за по-висока възвръщаемост на вложенията. Също по този начин открих, че лендинг страниците покачват качествения ви рейтинг за pay-per-click рекламите в Гугъл. Това води до по-ниска цена на клик, което понижава цената на реализация и в последна сметка води до по-ниска CPA.

Показвайте и оптимизирайте офертите си

Всяка оферта има потребност от дом и лендинг страниците го обезпечават. В взаимозависимост от маркетинг тактиката ви може да имате няколко предложения за проявление, в това число стратегии за рекомендации, промоции, управления, уебинари и други

Информацията, която събирате и споделяте на страницата, варира според от вида оферта, която желаете да наблегнете най-вече. Затова се нуждаете от еластичност при смяна на полетата за попълване, редакция на шаблоните, усъвършенстване на дизайна. Офертите ви имат потребност и от елементарен линк за шерване, който елементарно се намира на лендинг страницата.

Мащабът на маркетинга

С лендинг страниците мащабирате маркетинга си, само че без смяна в запаси, пари или време. в предишното построяването на лендинг страници отнемаше доста време и пари. Днес това не е по този начин. Лесно, бързо и налично е да създавате и публикувате нови предложения и страници на вашия уеб страница. Това дава опция да увеличите маркетинговите си старания, без да инвестирате доста време и старания.

Тест и валидация на нови хрумвания

Имате опция да похарчите запаси, пари и време, с цел да създадете цялостен уеб страница за нещо ново, което оферирате, и по-късно да изчакате да видите дали някой го харесва. Друг по-умен вид е да употребявате лендинг страница, с цел да потвърдите реакцията на аудиторията и да съберете противоположна връзка за дадена концепция, с цел да видите дали харченето на повече пари за нея е добре.

***

Когато става въпрос за основаване на маркетингова тактика през днешния ден, внедряването на лендинг страници е наложително. Те ви дават късмет да увеличите реализациите, да достигнете до повече клиенти и бързо да добавите нови предложения към уеб страницата си.

Питър Рослър за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР