Проектирахте стилен модерен интериор и месец след приключването на ремонта

...
Проектирахте стилен модерен интериор и месец след приключването на ремонта
Коментари Харесай

Изхвърлете това незабавно: 7 забранени точки на кухната

Проектирахте моден съвременен интериор и месец след приключването на ремонта наподобява ли новата кухня като остаряла? Това познато ли е? Ще разберем по какъв начин да избегнем това и какво би трябвало неотложно да бъде изпратено в кофа за отпадък.

1. Всичко на което е нарисована храната 

Кухнята е предопределена за храна – това е явно. Затова не е належащо в допълнение да се показва това благодарение на фасади с боядисани портокали, престилка с изображение на ягоди, салфетки с кафе и консерви с изображението на зърнени култури.

 

2. Цветни чинии. 

Изобилието от цветове е възможно единствено в случай че те са част от повсеместен, премислен интериор. Но в случай че чашите и чиниите по никакъв метод не са “приятелски настроени ” между тях, тогава би трябвало да се разделите с тях. Ако не можете да вземете решение за цвета, изберете неутрални варианти – бяло, черно, сиво, бежово. Комбинация от акцентни цветове, да вземем за пример, синьо и горчица,ще наподобява добре.

3. Контейнери  

Многоцветните кутии с шарка освен не наподобяват доста привлекателни, само че и не оказват помощ да се спестят артикули. Добра опция са транспарантните стъклени или елементарни керамични съдове.

4. Домакински химикали 

Фабричните опаковки на домашен химикали рядко имат моден дизайн. И в случай че в банята всички от дълго време са привикнали да наливат течен сапун в специфичен дозатор, който подхожда на интериора със жанр, тогава в кухнята към момента можете да намерите литрова бутилка Fairy.

5. Пластмасови дъски за рязане 

Качеството им не е чак хубаво, а дизайнът е в положение да унищожи интериора на всяка, даже доста стилна и съвременна кухня. Ето за какво, дайте желание на дъските, направени от естествено дърво или неестествен камък.

6. Мазнини покривки за маса 

 

Покривката с кюрета е практична – елементарно е да я избършете. Но в “потенциално мръсната ” зона за готвене е по-добре въобще да е без покривки – използвайте елементарен плот.

7. Торбички 

Казват, че ставате в действителност възрастни, когато в дома ви се появи торба с торби. И в случай че е по този начин, тогава за пластмасов резервоар си коства да вземете специфичен резервоар. Дори и да ви се коства, че пакетите са деликатно скрити, те въпреки всичко ще се виждат от някаде.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР