Проекти има, а пари - не. Един илюстративен пример за

...
Проекти има, а пари - не. Един илюстративен пример за
Коментари Харесай

Кмет на софийско село: Няма пари от държавата - водата лятото е на режим

Проекти има, а пари - не. Един илюстративен образец за максимата, че когато атовете се ритат (разбирайте министерствата), магаретата страдат (разбирайте общините). С съответни елементи по обстановката „ цугцванг “ в ботевградско гостува предводителят на едноименната община Иван Гавалюгов, както и кметът на близкото село Трудовец Еленко Иванов.
" Министерството на финансите искаше да им дадем три предпочитани обекта с стадия на тяхната предпочитана подготвеност. Изпратихме ги с вярата, че в Бюджет 2022 ще има някои от тях включени, още при започване на годината, с цел да може в строителния сезон да осъществя плана. В момента има план на разпореждане, който е пуснат на общини, посредством който в бъдеще ще може да кандидатсват общини ", разяснява кметът на Ботевград Иван Гавалюгов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Село Трудовец е едно от най-големите в София-област. Общината няма задоволително пари да осъществя плановете си. Вода няма по какъв начин да доближи до хората, в летните интервали постоянно е на режим ", сподели Еленко Иванов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР