Проектът за създаване на нова Суперлига, в която да участват

...
Проектът за създаване на нова Суперлига, в която да участват
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул нападна идеята за Суперлигата

Проектът за основаване на нова Суперлига, в която да вземат участие най-големите тимове в света към момента е на дневен ред. И въпреки че от УЕФА изрично да отхвърлят основаването на сходна конкуренция, Ювентус, Барселона и Реал Мадрид на този стадий не са се отказали от своите планове.

Повечето почитатели на футбола са против основаването на Суперлигата, нещо, което наподобява изцяло разумно и разбираемо. Поредният, който застана на страната на футболните почитатели бе легендата на Ливърпул Джейми Карагър. Бившият бранител не скри възхищението си от състава на Виляреал, който съумя да отстрани поредно Ювентус и Байерн Мюнхен от Шампионската лига.

Бившият британски национал още веднъж се заяде с клубовете, които упорстват за основаването на обособен шампионат и назова тяхната концепция глупава и нелогична.

„ Браво на Виляреал, приветствам ги най-искрено. Те заслужават това, което им се случва, тъй като демонстрират, че парите не са всичко. Ако погледнем състава им, ще забележим, че не разполагат с кой знае какъв брой огромни звезди в международния футбол, само че все пак се оправят чудесно. Отново ще ги гледаме на полуфинал, за първи път след 2006 година и съм същински впечатлен от тях. Нека да видя в този момент тези, които толкоз упорстваха за Суперлигата и твърдяха, че футболът е в рецесия. Хората са наясно, че това бяха откровени неистини, и всички гледаха само парите и личния си интерес. Дано клубовете и техните босове са разбрали, че всеки заслужава еднакъв късмет да се потвърди, без значение от коя страна е и от кое състезание идва. Виляреал е заслужен образец, че упоритата работа се отплаща, а испанците заслужават голямо почитание “, показа Карагър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР