Проектът за решение за даване на дефектни ракети С-300 и

...
Проектът за решение за даване на дефектни ракети С-300 и
Коментари Харесай

С ТАЕН ВОТ: Ракетите С-300 заминават за Украйна

Проектът за решение за предоставяне на дефектни ракети С-300 и муниции на Украйна е признат с скрито гласоподаване, стана ясно в коридорите на Народното събрание. Как са дали своят вот депутатите не е ясно, защото вотът им мина при закрити врата.

Проектът на решение бе импортиран от водачите на ГЕРБ и ПП-ДБ Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов, както и от депутатите Делян Пеевски, Ивайло Мирчев и Христо Гаджев. Още през вчерашния ден той бе стремително признат на изключително съвещание на военната комисия в Народното събрание. И там, и при днешния спор в Народното събрание " Възраждане " и Българска социалистическа партия се оповестиха шумно срещу. От " ИТН " пък желаеха да дарим муниции, само че не и ракети.

В Народното събрание дойдоха началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов и заместник-командирът на Военновъздушни сили бригаден военачалник Петьо Мирчев.

За дарението бе решено пет часа след началото на дебата по тематиката през днешния ден. Имаше обаче дълги почивки, заявления и разногласия. А съвещанието бе закрито откакто Петър Петров от " Възраждане " желаеха военните да им обяснят какъв брой неизправни ракети С-300 и муниции с отпаднала приложимост имаме. Информацията обаче е секретна и съвещанието бе закрито.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР