Проектът за превъоръжаване на Сухопътните войски трябва да се реализира

...
Проектът за превъоръжаване на Сухопътните войски трябва да се реализира
Коментари Харесай

Президентът: Превъоръжаването на Сухопътни войски да е на ново технологично ниво

Проектът за превъоръжаване на Сухопътните войски би трябвало да се осъществя и да даде ново софтуерно равнище , което да сложи офицерите, сержантите и бойците в среда, където могат да изградят качества и потенциал.

Това съобщи президентът Румен Радев при честването на празника на Сухопътните войски във Военна академия " Георги С. Раковски ".

 Закъснели сме с плана за рационализация на сухопътни войски, счита Каракачанов
Закъснели сме с плана за рационализация на сухопътни войски, счита Каракачанов

Да сме оптимално подготвени и като въоръжени сили, и като служби за сигурност, желае военният министър

Държавният глава изясни, че Сухопътните войски всяват смут, почит и почитание измежду съперници и съдружници, тъй като нашият боец е оставал там, от където другите са бягали и е излизал напред, когато другите са бягали . Затова няма пленено българско знаме в борба.

Сухопътните войски могат да се гордеят с постигнатото и не престават да покачват съвместимостта си със съдружниците, колкото и мъчно да е това. Светът е спорен и това значи, че България има потребност от съвременна и боеспособна войска , посочи Радев. Той добави, че това е един от целите, който би трябвало да стои на вниманието на държавното и висше управление.

 До 7 години модернизираме всички родове в Сухопътните войски
До 7 години модернизираме всички родове в Сухопътните войски

До май 2019 година се подават офертите за нова бойна машина на пехотата

Радев изрази вяра планът за превъоръжаване на Сухопътните войски да се осъществя и да даде ново софтуерно равнище, което да сложи офицерите, сержантите и бойците в среда, където могат да изградят качества и потенциал.

Условията за работа в Сухопътните войски са изключително тежки и би трябвало изключително огромно внимание към бойната техника , самостоятелното съоръжение, както и към изискванията за професионално израстване, стана ясно от думите на президента.

 Министерски съвет утвърди новите планове за Военновъздушни сили и за Сухопътните войски
Министерски съвет утвърди новите планове за Военновъздушни сили и за Сухопътните войски

1, 464 милиарда лв. с Данък добавена стойност за Сухопътни войски и 1,8 милиарда лева с Данък добавена стойност за нов изтребител

" Всички проблеми ще намерят решението си, тъй като времето е такова и България разчита на своите Сухопътни войски ", акцентира президентът.

Ако се вгледаме в нашата история, има доста други дати и събития във вековната история, тъй като България е зародила като страна със силата на меча и генерации войни са защитавали с живота си всяка педя българска земя , акцентира Радев.

" Датата 19 ноември 1885 година (Сливнишката борба в Сръбско-българската война - б.р.) ни зарежда с горделивост, самочувствие, религия и национализъм, тъй като Българската армия бележи една от най-славните победи в българската история. Тя подсигурява, че България остава обединена и българският народ има право на свободен и заслужен живот ", изясни Радев.

Българските сухопътни войски са неразделна част от нашия народ, тъй като те са защитавали и служили правилно на българския народ. Те са потвърдили, че са част от суверенитета и националната целокупност на България, заключи президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР