Проектът за мeме монета El Hippo завладява социалните медии с

...
Проектът за мeме монета El Hippo завладява социалните медии с
Коментари Харесай

Какво представлява El Hippo и за какво е предназначен?

Проектът за мeме монета El Hippo превзема обществените медии с над 30,000 дейни почитатели през последния месец и пазарна капитализация от $4 милиона съвсем незабавно след старта.

И по този начин, на какво се дължи всичкият хайп? Ще ви срещнем с плана El Hippo , в това число с токеномиката, наличието в обществените медии и общия проект на целия план, с цел да можете сами да се убедите дали желаете да се включите.

Разяснение на El Hippo ($HIPP)

El Hippo е план за меме монета, който се възползва от всеобщата наклонност за меме монети, която следим през последните години. Няма подозрение, че най-големите облаги, следени от 2020 година насам, са съвсем единствено при монетите от този вид, като PEPE се изстреля нагоре по метод, който ни подсети за влизането в Биткойн в най-ранните дни на плана и облаги от над 1,000,000%.

El Hippo е монета на тематика хипопотами, фокусирана върху общността, прозрачността, неповторима вградена система за хонорари, основана на NFT на плана, и, несъмнено, мемета.

El Hippo процъфтява с помощта на инерцията, която събра от своята онлайн общественост от хипо фанатици и означи бърз напредък в X (Twitter), Telegram и Discord скоро след старта.



Токеномика на El Hippo

Общото предложение е 777 трилиона HIPP токена, като 92.1% са заключени в ликвидния пул в името на прозрачността и справедливостта.

Смарт договорът на плана е обществено наличен, с цел да може всеки да го ревизира, което ускорява чувството за доверие.

6.9 % от предлагането ще се съхраняват в мултисиг портфейл.

Интересно е, че 1% от предлагането е разпределен и за възнаграждаване на притежателите на El Hippo NFT, които се основават сега. Това значи, че без значение от това какъв брой високо ще се увеличи цената, 1% от всички токени ще бъдат дадени на притежателите на El Hippo NFT, обезпечено, без подозрение в опит да се подтиква ползата към тях преди старта.

Това е нов метод за възнаграждаване на потребителите, който основава спомагателна полза за токена и за самите NFT.

Пътна карта на El Hippo

Пътната карта се състои от четири стадия, като се стартира с листвания на децентрализирани тържища и създаване на общественост (вече е направено), преди да се премине към листвания на централизирани тържища, пускане на награди за общността, бюлетин, артикули, NFT, листвания на тържища от първо равнище и други  

Схемите за награди на общността, упоменати в пътната карта, също към този момент са в ход, както е показано в раздела по-долу.

Airdrop на El Hippo и награди

El Hippo раздаде $7,000 посредством airdrop в границите на първия месец от стартирането, а в този момент раздава по $700 на всеки две седмици в настояща акция на Zealy/Crew3 .  

Проектът разполага с дълбоки джобове, а влагайки пари в airdrop събития, награди, връзки с авторитетни персони и маркетинг, екипът може да види по какъв начин El Hippo се изстрелва в стратосферата преди края на годината.

Защо да инвестирате в El Hippo?: Най-добрата меме монета през 2023 година

Най-добрите меме монети към днешна дата са PEPE и SHIB – два плана, които безусловно “избухнаха ”, като PEPE в частност събра невиждани облаги в пространството на меме монетите с пазарна капитализация, надхвърляща $1 милиард.

Подобно на PEPE, El Hippo се отклони от ненапълно изтърканата хармония на меме монетите на тематика куче, като навлезе в нова територия с дизайна на хипопотам и смешки на тематика хипопотами в обществените медии.

Възможно ли е El Hippo да се окаже най-хубавата меме монета на 2023 година? Честно казано, към момента е прекомерно рано да се каже по какъв начин ще се оправи планът, защото той е единствено на малко повече от месец. Въпреки това El Hippo сигурно има извънредно мощен старт за меме монета, което значи, че би трябвало да я следим.

Всички постоянно търсят идната PEPE монета, в която да влязат на ранен стадий, и това може да е точно El Hippo.

El Hippo ($HIPP) Цена

Източник: Coinmarketcap

Към момента на писане на публикацията HIPP коства единствено $0.00000045 за един токен.

С други думи, тя е евтина!

Дори при дребни съмнения на цената ранните вложители в подобен план биха могли да получат огромни облаги, макар че, несъмнено, в криптовалутите в никакъв случай не са обезпечени облаги.

Цената означи 109% нарастване от стартирането на токена и в този момент се колебае със скокове и в двете направления.

Прогноза за цената на El Hippo през 2023 година

Не може да се каже до каква степен може да стигне El Hippo. Меме монетите са свързани със обществените почитатели, а El Hippo към този момент натрупа почитатели във всички канали на обществените медии и интензивно работи за построяването на почитатели с стратегии за награди, мемори състезания и други

Не е извънредно сполучливите мемe монети да записват растеж от 1,000% или даже 10,000% облага в първите дни, до момента в който планът към момента се развива.  

Отново, това не значи, че El Hippo ще бъде подобен план, само че сигурно в тази съответна меме монета се влагат доста повече старания, пари и ангажираност на общността спрямо някои други известни образци.

Как да влагаме в El Hippo ($HIPP)

За да инвестирате в HIPP, просто следвайте инструкциите на уеб страницата на El Hippo . Можете да закупите HIPP непосредствено от началната страница от платежната джаджа, показана на екрана. Просто свържете портфейла си и обменете Етериум за HIPP. Ако не притежавате Етериум, на уеб страницата има указания по какъв начин да си купите подобен, с цел да можете да извършите първата си замяна.

HIPP е разполагаем в Uniswap, Trust Wallet и Metamask. Потребителите в Обединените арабски емирства, Турция, Индия, Индонезия и Мексико също скоро ще имат опция просто да купят HIPP с фиат непосредствено от уеб страницата с един банков превод, което е елементарен и доходоносен вид за тези, които желаят да купят HIPP с фиат.

Как да печелим пари от меме монетите

Формулата за всеки, който желае да печели пари от меме монети, е елементарна – намерете таква монета в начален стадий и инвестирайте в нея, преди да е поскъпнала. Монетите със стотици хиляди почитатели в обществените медии към този момент са получили доста внимание и това ще се отрази на цената.

Очевидно е, че не всяка меме монета ще избухне! Но когато един план има проект, солидна токеномика и лоялна фенска база, всичко е допустимо, а това са все положителни характерности на меме монета, подготвена да измине дълъг път.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР