Проектът за изграждане на пилон с националното знаме на Рожен

...
Проектът за изграждане на пилон с националното знаме на Рожен
Коментари Харесай

Земеделското министерство разкри кой стои зад проекта за пилона

Проектът за създаване на стълб с националното знаме на Рожен е частно капиталово намерение  на фондация " Наследство в бъдещето ". Това оповестяват от Министерството на земеделието след осъществяване на инспекция. Пилонът ще се издигне на земеделска земя, чието предопределение е променено.

Пилонът ще се построява в терен частна благосъстоятелност в местността Рожен, земеделската земя е осма категория, с метод на прилагане - морава с повърхност 2316 кв. м.

След регулярна процедура за смяна на предназначението на земята е издадено позволение за краткотрайно прилагане на 196 кв. м земеделска земя за неземеделски потребности от Областна дирекция „ Земеделие “ - Смолян.

Собственик на парцела е Сдружение " Рожен - завещание в бъдещето ". Предоставена е скица за  слагане на краткотраен обект, има и мнение на районната ревизия по околната среда и водите Смолян за координиране на обекта.

Eто я собствеността на НПО-то, записано в Смолян през 2015 година: 



Разрешението за градеж и слагане е издадено от основния проектант на община Смолян. Контролът по построяването е от компетенцията на община Смолян, която би следвало да удостовери, че планът дава отговор на условията за сигурност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР