Проектът за бюджет на София беше официално внесен в СОС

...
Проектът за бюджет на София беше официално внесен в СОС
Коментари Харесай

Зам.-кметът по екология: Около 1000 дневно са нарушителите, които влизат със стари коли в центъра на София

Проектът за бюджет на София беше публично импортиран в СОС на 29 януари, както е по закон. Това обаче въпреки всичко е план, с цел да бъде признат той би трябвало и Общински съвет да го гласоподава. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ заместител кметът на София по екология Надежда Бобчева.

„ Кметът няма пълномощията да стопира възнагражденията на общинските съветници, те биха могли да бъдат спрени в случай че не бъде признат бюджета, тъй като по този начин споделя законът. В актуалната обстановка администрацията внася нужните осигуровки на общинските съветници и те ще получат своите хонорари сега, в който има определен ръководител на Столичния общински съвет “, изясни още Бобчева.
Вярвам, че разсъдъкът ще победи и сътрудниците общински съветници ще намерят решение на обстановката в Столичния общински съвет. Всички работим в името на хората в София и няма по какъв начин егото да побеждава. Надявам се на 8 февруари да имаме бял пушек над постройката на Столична община.
Около 1000 на ден са нарушителите, които нарушават възбраната за остарели коли в центъра на София, само че към 60% от тях са с друга от софийска регистрация, разяснява още Надежда Бобчева.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР