Проектът за Бюджет 2022 е балансиран, а заложените в него

...
Проектът за Бюджет 2022 е балансиран, а заложените в него
Коментари Харесай

Венеция Нецова, ПП: Бюджет 2022 е балансиран, с инвестиции за икономически растеж

Проектът за Бюджет 2022 е уравновесен, а заложените в него вложения ще предизвикат стопански напредък, който да докара до стабилно повишаване на приходите на хората. Така Венеция Нецова-Ангова от ПГ на " Продължаваме промяната " разяснява признатият от държавното управление законопроект, който от тази седмица влиза за разглеждане от парламентарните комисии.

В " Денят стартира " тя отхвърли обвиняванията, че инфлацията ще изяде заложеното нарастване на минималната работна заплата и на пенсиите. По думите ѝ упованията са, че в края на годината инфлацията ще се успокои поради преодоляването на пандемията и енергийната рецесия.

Според Нецова не е вярна политиката да се вършат вложения единствено с евросредства, а би трябвало да се вършат и лични вложения, с цел да има баланс.

Според нея мощните страни на законопроекта са точно вложенията в хората от позиция на обучение, опазване на здравето, обществена правдивост, както и заложените финансовите вложения.

В ефира на Българска национална телевизия Нецова посочи, че от " Продължаваме промяната " са подготвени да чуят и предложенията на другите партии, които предстоят по време на разискванията.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР