Проектът, свързан с подготовката за доизграждане на Автомагистрала Черно море

...
Проектът, свързан с подготовката за доизграждане на Автомагистрала Черно море
Коментари Харесай

Край на проекта за доизграждане на магистрала Черно море

Проектът, обвързван с подготовката за доизграждане на Автомагистрала " Черно море " е преустановен, това демонстрира информация в Информационната система за ръководство и наблюдаване на средствата от Европейски Съюз /ИСУН/. Проектът е по Оперативна стратегия " Транспорт 2014-2021 " и е на стойност близо 2 милиона и 600 хиляди лв..

Прекратен е и различен план по същата оперативна стратегия –за въвеждането на интегрирана осведомителна система за съгласуване и ръководство в действително време на интервенции при бедствия и повреди в Българския морски виновен регион за търсене и избавяне.

От информацията в ИСУН излиза наяве, че в края на месец август тази година би трябвало да завърши техническата помощ за подготовката и реализацията на план " Доставка, монтаж и въвеждане в употреба на пристанищни приемни уреди (ППС) в българските пристанища за публичен превоз с национално значение ". Стойността е милион и половина лв..

От информацията в системата не излиза наяве дали прекратените все още планове ще бъдат трансферирани към идващия програмен интервал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР