Проектът на Стефан Янев също няма да постигне кой знае

...
Проектът на Стефан Янев също няма да постигне кой знае
Коментари Харесай

Михаил Миков: ”Възраждане” ще обере негативния вот, от БСП няма да зависи нищо, Янев...

Проектът на Стефан Янев също няма да реализира кой знае какъв резултат. Ако въпросът е в отношението към една или друга партия, а не в политиката, която ще прокарат, то тогава нищо няма да се получи, разяснява Михаил Миков.

Голяма картина е повтаряне на това което се случи предходната година. Невъзможност или мъчно сформиране на безпринципни обединения, огромният проблем е мощната фрагментация на политическото посланичество, която се отразява и на Народното събрание, огромният проблем е неналичието на доверие в политиката. И най-много мен ме плаши това съмнение във опцията на институциите да вземат решение проблемите на хората, това се получва и като резултати на избори, съобщи в още по Нова Тв Михаил Миков.

Избори до дупка е чучело за хората. Всъщност италианската процедура от 60-те години, в границите на 10 години на девет месеца е междинният живот на държавното управление, тъй че това не е непознато на демократичните системи. Въпросът е, че партиите, които са показани в Народното събрание, не отразяват публичните настройки и гласоподавателите им отвръщат с ниско доверие и ниска изборна интензивност. Това са огромните проблеми. Оттук насетне всички, които имат искания да се занимават с политика, би трябвало да си зададат въпроса кого съставляват и какъв е ползата им за представляване, да стане депутат, министър или да взе участие във властта, добави Миков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР