Проектът на коалиционно споразумение днес ще се изпрати на всички

...
Проектът на коалиционно споразумение днес ще се изпрати на всички
Коментари Харесай

Петков очаква до сряда да има подписано коалиционно споразумение

Проектът на съдружно съглашение през днешния ден ще се изпрати на всички обединения, които вземат участие в договарянията за ново ръководство. Очаква се до сряда документът да бъде финализиран с написани политики и систематизиране на министерствата. Това се разбра от думите на Кирил Петков пред БиТиВи. Той акцентира, че имена на министри към момента не са обдъждани в конкретика. Не е контрактувано и дали ще има министерство на държавните предприятия, каквито изявления имаше в някои медии.

При договоряне на квотата и министрите би трябвало да се носи отговорността от всяка партия за осъществяването на уговорките. Когато всички са се споразумели да се извърши нещо и то не се извърши, на лидерско равнище ще се разиска дали този човек е подобаващ за поста. Така отговорността ще е и на съдружните сътрудници и на индивида определен на поста, е тезата на Петков.

Всяка партия ще може да номинира най-хубавите си фрагменти за даденото министерство, сподели още той.

Той удостовери, че сегашният длъжностен вътрешен министър Бойко Рашков ще е номинация на Политическа партия към останалите сътрудници за същия пост.

Според Петков " най-нормално е както се изисква зелен документ за вървене в ресторант, по този начин би трябвало да има и за влизане в Народното събрание ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР