Проектът на Huawei, в който Коко Кръстев, Диляна Попова и

...
Проектът на Huawei, в който Коко Кръстев, Диляна Попова и
Коментари Харесай

Huawei представя видеопроекта „Nova Content Space”

Проектът на Huawei, в който Коко Кръстев, Диляна Попова и Михаела Филева дават хрумвания по какъв начин да изградите своето наличие в обществените мрежи

" Nova Content Space " е видеопроект на Huawei, с който всички, които обичат освен да вършат наличие, само че и да показват себе си посредством него, могат да получат хрумвания и ентусиазъм по какъв начин да изградят своето наличие в онлайн средата.

Благодарение на развиването на модерните технологии, видеозаснемането и основаването на наличие става все по-достъпно с всеки минал ден. Всеки със смарт телефон в ръка може да предава страсти, да споделя истории и да улавя моменти постоянно и на всички места.

Видеопроектът " Nova Content Space " е въодушевен от най-новия смарт телефон на Huawei - nova 9, който комбинира неповторима хармония, ултралек дизайн, мощна камера и мощна продуктивност, които го вършат съвършеният всекидневен сателит на дейния актуален консуматор и му оказват помощ да показва себе си.

Динамичен, моден, изобретателен - главните характерности на nova 9, които отразяват и характерностите на личностите, които Huawei предложения да вземат участие в плана " Nova Content Space ".

Герои на видеопроекта „ Nova Content Space "

Героите на плана „ Nova Content Space " са потвърдени лица и експерти в основаването на наличие. С nova 9 в ръка фотографът Костадин Кръстев - Коко, моделът и актриса Диляна Попова и изпълнителката и авторка на песни Михаела Филева дават отговор на точните въпроси, които задава влогърът Крис Захариев.

В динамичните изявленията, снимани в естествената среда за героите, те описват за цифровата си връзка със обществените мрежи и дават хрумвания по какъв начин да развивате своето наличие онлайн.

Костадин Кръстев-Коко е един от най-талантливите фешън фотографи в България.

Носител на наградата Златна игла през 2013, 2016 и 2021 година в категория Моден фотограф. Пред обектива му са заставали едни от най-красивите дами у нас и най- известните родни звезди - музиканти, артисти, артисти, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици на съвсем всички водещи списания в България. Той разкрива секрети за това по какъв начин се става професионален фотограф и дава професионални препоръки по какъв начин да вършиме
красиви портретни фотоси с мобилен телефон.

Видеото на Коко можете да видите

Диляна Попова е едно от най-разпознаваемите лица в България, сполучлив модел и актриса. Участвала е в телевизионните сериали " Стъклен дом " и " Революция Z ", в българските игрални филми " Love.net ", " Останалото е пепел " и " Завръщане ", телевизионни реклами и редица музикални клипове. Тя дава препоръки по какъв начин се гради имидж в обществените мрежи, по какъв начин да развивате своето наличие и да изградите профил, който е моден, само че и друг от другите, както и по какъв начин да извършите стъпка към по-голямата известност онлайн.

Видеото на Диляна можете да видите

Михаела Филева - известна българска поп певица, композитор и създател на песни, както и някогашен член на журито на „ Гласът на България ". Тя е петкратен притежател на премията " Певица на годината " в България и повторен притежател на купата „ Жена на годината " в категория „ Музика ". Михаела споделя по какъв начин да съумяваме да намерим салдото сред нишовото и известното в обществените канали, по какъв начин да бъдем забавни на своите
почитатели, само че и да не губим достоверността си.

Съветите на Михаела Филева можете да видите

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР