Проектът на График за движение на влаковете за 2021 г.

...
Проектът на График за движение на влаковете за 2021 г.
Коментари Харесай

Проектът на График за движение на влаковете за 2021 г. е публикуван за обществено обсъждане

Проектът на График за придвижване на влаковете за 2021 година е оповестен за публично разискване на уеб страницата на националния железопътен транспортьор (www.bdz.bg). За по-голямо улеснение предложенията за написания на влаковете са показани настрана за всяко едно направление.

Целта на публикуването на план на графика е да могат клиентите на БДЖ да се срещнат с желанията на сдружението за разписанието на влаковете през идната година и да имат задоволително време да реагират с аргументирани оферти към превозвача и съответните регионални и общински управляващи.

Това ще даде опция на регионалните и общински администрации също да се срещнат и да имат подготвени оферти на идните работни срещи сред институциите.

БДЖ поставя старания към непрекъснато повишение на качеството на обслужване на своите клиенти, като постигането на градивен разговор и оптимални резултати за всички заинтригувани страни по повод създаването на съответни и насочени към потребностите на жителите национални и районни транспортни схеми е един от главните определящи моменти при правенето на новия График за придвижване на влаковете.

Основните промени в плана на Графика за придвижване на влаковете за 2021 година са свързани с понижаване на времепътуването на съществени бързи влакове, увеличение броя на бързите влакове в някои посоки и възстановяване на връзките с опция за пътешестване в разнообразни райони на страната.

С новия график е планувано удължение на маршрута на бързите влакове „ Янтра” Горна Оряховица-София-Горна Оряховица до Пловдив и възобновяване на нощните влакове сред Русе и Димитровград, с което доста ще се усъвършенства връзката сред Северна и Южна България.

Ще бъде обезпечена и още една комфортна опция за пътешестване сред Враца и Варна посредством смяна в маршрутите на бързите влакове Плевен-Варна-Плевен. Предложения за промени в плана на График за придвижване на влаковете за 2021 година могат да бъдат изпращани до 31-ви август 2020 година на e-mail: [email protected] или импортирани в деловодството на БДЖ на адрес: София 1080, ул. “Иван Вазов” № 3.

Разписанията на влаковете в плана на График за придвижване на влаковете за 2021 година са налични на следния линк: https://www.bdz.bg/bg/a/proektt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2021-g-e-publikuvan-za-obshchestveno-obszhdane
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР