Проектът на българския вариант на закона „Магнитски“ е написан концентрирано

...
Проектът на българския вариант на закона „Магнитски“ е написан концентрирано
Коментари Харесай

Каримански: Не можем да намаляваме ДДС на калпак

Проектът на българския вид на закона „ Магнитски “ е написан съсредоточено да се дадат пълномощия в ръцете на хора, които даже не са част от правосъдната система, а да имат опция да размятат бухалка, каквато ние и в този момент желаеме да закрием. Другото, което ме тормози, е, че това е план, който не е подписан от никой даже като съставител. Това сподели в ръководителят на бюджетната комисия в Народно събрание и народен представител от „ ИТН “ Любомир Каримански в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

Вицепремиерът и министър на финансите е взел участие в една от работните групи по правенето на текстовете, означи той. По думите му е била образувана работна група от специалисти от Българска народна банка и Министерство на външните работи, които удостоверили, че изтеклите текстове били съвсем едно към едно с обсъжданите в групата.

Ако се натрупа сериозна маса на неспазване на съдружното съглашение, Има Такъв Народ ще „ ИТН “ ще напусне обединението в случай че се натрупа сериозна маса от неспазване на съдружното съглашение. Такава е почнала да се натрупва, съобщи Каримански. Ако има решение във връзка с РСМ, което не съответствува с съдружното съглашение, би било сериозната точка, съобщи Любомир Каримански.

Една от тематиките, по която има обществен спор в границите на ръководещото болшинство, е дебата за Република Северна Македония. Според депутата от Има Такъв Народ натискът извън ще продължава да се ускорява, а в края на юни чака той да е най-голям. По думите му в случай че не се усъвършенства разговорът вътре в обединението и ръководещите не съумеят да беседват с причини, ръководството ще стане „ леко властническо “. „ През последните два месеца беше най-важният миг, в който да съвместим ограничения с промени. Не мисля, че се случи – пропуснахме този шанс”, сподели някогашният претендент за шеф на Българска народна банка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР