Проектът Левски сме левскарите бе обсъден с фенове в Хасково

...
Проектът Левски сме левскарите бе обсъден с фенове в Хасково
Коментари Харесай

Национална левскарска обиколка: Наско Сираков с гръмко изказване в родния град на Мъри

Проектът " Левски сме левскарите " бе разискван с почитатели в Хасково през днешния ден преди гостуването на отбора в Кърджали. Срещата на мажоритарния притежател на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньора Станимир Стоилов, изпълнителния шеф на клуба Ивайло Ивков и ръководителя на Управителния съвет Даниел Боримиров бе осъществена взаимно с локалния клуб на " сини " последователи " Непримиримите - синьо Хасково ". Кампанията стартира с продажба на почитател продукти от преносим магазин на площад " Общински ".

По-късно на събиране с почитателите в спортна зала " Дружба " беше цялото управление на " сините ".

" Щастлив съм, че се намирам в моя роден град за това събитие, което е обвързвано с Левски. Всички имаме някаква изясненост каква е задачата на тази обиколка. Всички да кажем и да разкажем на последователите на Левски за начинанието на клуба. Прекалено доста мъгла имаше към нашия клуб през последните години. Радвам се, че в този момент всички сме с лицата си. Това са най-хубавите срещи. В тях няма лицемери. Моето мнение за сдружението към този момент съм го казвал. Най-важно е да добие почтеност. Сядаме с лицата си, с цел да няма недомлъвки. Левски има потребност от всеки собствен последовател. Надявам се с по-сериозна да успеем и спортно-технически да радваме последователите. Значително би трябвало да се подобрим. Без тима да играе футбол, който да събира левскарите, вие няма по какъв начин да сте въодушевени. Ще работим, с цел да изглеждаме както би трябвало. Има първи проблясъци да върнем гордостта на Левски на терена. На първо място е да се върне стила на Левски с левскарското превъзходство на терена. Искам да видя Левски горделив на терена ", сподели Мъри пред почитателите.

" Дойдох веднъж в Хасково в спортното учебно заведение, след това се върнах като футболист. Надявам се това да бъде чудесно начало. Символично е това идване. Надявам се да започва огромна акция, която да ни помогне по-бързо да стъпим на крайници. Нямаме потребност от речи, хвалебствия. Имаме потребност от работа. Най-добре е каквито въпроси имате, да си казвате. В полемика най-лесно се ражда истината ", сподели Сираков.

От 17:30 часа Левски гостува на Арда в Кърджали.

ВИДЕО:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР