Проектът Лайф сейв има за цел трансформацията на автомобили с

...
Проектът Лайф сейв има за цел трансформацията на автомобили с
Коментари Харесай

Двама загинаха при взрив на експериментален хибриден двигател в Неапол

Проектът " Лайф сейв " има за цел трансформацията на коли с стандартни мотори с вътрешно горене в хибридни транспортни средства, задвижвани най-малко отчасти от слънчева сила. Кола, снабдена с пробната технология, обаче е избухнала в пламъци, като случаят е имал съдбовен край за двамата души в нея, прибавя Българска телеграфна агенция.

Мария Витория Прати, академик от Националния проучвателен съвет на Италия, е издъхнала от затруднения в резултат на изгарянията от трета степен. Другият в колата - стажантът в екипа й Фулвио Филаче, е умрял същата нощ, осведоми през днешния ден представител на болничното заведение " Кардарели " в Неапол, представен от Ройтерс.

Прати и Филаче са били признати в болничното заведение " в извънредно тежко положение ", като " по-големи очаквания е имало за спасяването на Филаче, като се има поради, че е по-млад ". Това посочи представителят на болничното заведение - Пиетро Риналди, който добави, че в последна сметка напъните на лекарския екип не са се оказали задоволителни.

Прокуратурата в Неапол се пробва да обясни аргументите, довели до детонацията на хибридния първообраз, само че към този момент няма обвинени, разяснява АНСА.

Изразявайки " големия потрес " и " скръбта си ", Националният проучвателен съвет на Италия разгласи, че е почнал лично следствие, като координира дейностите си с правораздаващите органи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР