Проектът ITO.bg е насочен към безработни младежи до 29 годиниПредоставяме

...
Проектът ITO.bg е насочен към безработни младежи до 29 годиниПредоставяме
Коментари Харесай

Уеб портал предлага ИТ работа за германски фирми

Проектът ITO.bg е ориентиран към безработни младежи до 29 години

„ Предоставяме онлайн работно място за българските ИТ експерти, в което те могат да извършват своите планове за немски компании ”, разясни Петко Георгиев (вляво), шеф на „ Инсис ” ООД

Проект за интерактивен трудов интернет портал предлага благоприятни условия за работа на български младежи за немски компании в областта на ИТ, стана ясно на конференция през днешния ден в София.

Иновативната уеб платформа ITO.bg цели да обезпечи на безработни младежи до 29 година от България отдалечена работа в информационно-технологичния (ИТ) бранш в Германия. Кандидатите би трябвало да имат висше обучение или да са студенти в специалности в ИТ сферата.

„ Ние предоставяме едно онлайн работно място за българските ИТ експерти, в което те могат да извършват своите планове за немски компании, да споделят с възложителите, както и да основават чудесни решения за клиентите си ”, съобщи Петко Георгиев, шеф на „ Инсис ” ООД, реализатор на плана.
още по тематиката
Георгиев добави, че планът се радва на сериозен прелиминарен интерес от страна на немски компании, като има и запитвания за разширение на териториалния обсег и в други европейски страни.

Инициативата се осъществя от българската компания „ Инсис ” ООД и от основаната в Германия „ Проджект Медиа Груп ” ООД, с финансиране от Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси ”.

Порталът ще разреши осъществяване на виртуални изявленията сред работодатели от Германия и български младежи, които да бъдат наети, да получат професионален опит и да придобият нови познания и умения за пазара на осведомителни технологии и софтуерни артикули.

Виртуалната платформа дава опция за отдалечена претовареност на аутсорсинг принцип, при гъвкаво работно време и в интернационален екип. Необходими са знания по британски език на приблизително равнище.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР