Проектът е насочен към хора, нуждаещи се от помощВестник Труд“,

...
Проектът е насочен към хора, нуждаещи се от помощВестник Труд“,
Коментари Харесай

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза

Проектът е ориентиран към хора, нуждаещи се от помощ

Вестник „ Труд “, който е формален медиен сътрудник на платформата за хора в неволя – „ Приятели, помагайте! “, способства тази идея да доближи до хиляди доброволци. Това съобщи пред медията създателят на самодейността Лео Кадели, който описа за благородния план при свое присъединяване в предаването „ Шоуто на Слави “ по bTV във вторник.

Онлайн платформата е ориентирана към хора, които имат потребност от поддръжка. Тя основава опция да се потърси помощ или да се подаде сигнал за друго лице, имащо потребност от такава. „ Приятели, помагайте “ е основана преди две години със случая на 81-годишната тогава баба Недка; в този момент съидейниците й са близо 22 хиляди души. Всеки може да помогне с каквото реши, изясни Лео Кадели.

Пътят на всяка оказа помощ или направено подаяние може да се види и наблюдава в мрежата. Партньорството с „ Труд “ разрешава спомагателна бистрота на дейностите ни, добави основателят на „ Приятели, помагайте “. Всяка седмица в неделя изданието отразява по една благородна самодейност.

На 24 април платформата ще отпразнува своя втори рожден ден и провежда тържество в София за зрелостници, които нямат фамилии или изпитват финансови усложнения. Повече информация за събитието можете да получите на служебния телефонна платформата – 0878 366 068.

Лео Кадели е роден в Албания през 1981 година На 8-годишна възраст отпътува със фамилията си в Гърция, където остава 15 години. Няколко месеца е обитавал в Италия, по-късно идва в България и се открива. Държи занимава се с търговия на коли, а през лятото се – с туризъм в родната му Албания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР