Проект за решение за приемане на Законодателна програма на Народното

...
Проект за решение за приемане на Законодателна програма на Народното
Коментари Харесай

Законодателна програма до декември 2022 внесе БСП за България в НС

Проект за решение за приемане на Законодателна стратегия на Народното събрание за интервала юли-декември 2022 е импортиран в Народното събрание и ще бъде обсъждан в зала като първа точка на следващия ден, излиза наяве от програмата за работата на националното заседание, оповестена на уеб страницата на Народното събрание.

Проектът е импортиран от депутати от " Българска социалистическа партия за България ".

Законодателната стратегия планува приемането на съответни законопроекти в ясно посочени периоди. Сред тях са номинацията и поддръжката на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ, антикорупционното законодателство и избирането на ръководител на 47-ото Народно заседание.

Проектът за решение за приемане на Законодателна стратегия на Народното събрание за интервала юли-декември 2022, импортиран от Българска социалистическа партия, може да видите

Междувременно Националният съвет на социалистическата партия заседава на " Позитано " 20, с цел да реши какво да прави с третия финален мандат за сформиране на държавно управление в границите на 47-ото Народно заседание.

Според източници на " По света и у нас " водачът на социалистите Корнелия Нинова е предложила да се внесе в зала управническата стратегия, контрактувана с " Демократична България " и " Продължаваме промяната ". Ако се събере парламентарно болшинство за нея, се чака да бъде препоръчан и министър председател в лицето на Асен Василев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР