Проект за изграждане на най-дългия железопътен мост в Обединеното кралство,

...
Проект за изграждане на най-дългия железопътен мост в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Огромен нов мост в Обединеното кралство, който е дълъг две мили – и струва колосалните £1,6 милиарда за изграждане

Проект за създаване на най-дългия железопътен мост в Обединеното кралство, който ще бъде дълъг две благи и ще коства колосалните £1,6 милиарда създаване, се доближава към довеждане докрай.

Виадуктът River Colne - сред тунелите London и Chiltern на HS2 - е изработен благодарение на хиляда сегмента на палубата, всеки от които тежи 140 тона. Това е 700 пъти повече от тежестта на най-голямото животно в света синия кит. Досега 700 от палубните сегменти са инсталирани, като мостът е приключен повече от половината, до момента в който работата продължава от север на юг. Строителството на моста стартира през 2021 година с екипи и техните машини за създаване на мостове, работещи за построяването на Colne Valley Park покрай Denham.

Проектът, струващ към £1,6 милиарда съгласно Building.co.uk, е едно от най-големите единични строителни работи на HS2 Phase One. След като влаковете стартират да се движат след шест до 10 години, Colne Valley ще предложи на пасажерите от HS2 първите им гледки към провинцията сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР