Продуцентурата на Гешев се е изпуснала в бързината. Единият от

...
Продуцентурата на Гешев се е изпуснала в бързината. Единият от
Коментари Харесай

От Биволъ се усъмниха в автентичността на СРС-тата срещу Божков

Продуцентурата на Гешев се е изпуснала в бързината. Единият от записите е с два самостоятелни канала за гласа на Божков и гласа на незнаен мъж. Останалите три записа са с миксирани канали - и в двата се чува едно и също, проучват от уеб страницата за проверяваща публицистика Биволъ.
Дали това издава оперативно-технически детайлности на СРС-то или е стадий от възможни монтажно-продуцентски операции на записите?
Във всички случаи този съответен запис с двата канала би трябвало да се подложи на деликатна експертиза, тъй като наподобява на радиопиеса - един си приказва нещо в единия микрофон и желае пари, а Божков (на фотографията неговия глас е горе) споделя едни реплики в другия микрофон, които като се извадят от подтекста стават за всевъзможен диалог.

Припомняме, че по-рано през днешния ден профилираната прокуратура отдели материали от досъдебното произвеждане, водено против обвинения Васил Божков и други лица, за присъединяване в проведена незаконна група и други закононарушения.
Тя оповести наличието на доказателствения материал, а точно четири телефонни диалога на обвинения, по отношение на който са прилагани специфични разследващи средства.
На 10 юни 2020 година обвиненият Васил Божков организира диалог с лице, за което са налице данни от информация на ДАНС, че е Огнян Стефанов:
На 10 юли 2020 година обвиненият Васил Божков организира диалог с лице, за което съгласно информация на ДАНС има възможност да е Александър Паунов:
Вижте какво съставляват диалозите на уеб страницата на прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР