Продуцентската къща, която управлявам, излезе в Уикенд статия, че съм

...
Продуцентската къща, която управлявам, излезе в Уикенд статия, че съм
Коментари Харесай

Поляков: Всеки един човек трябва да принуждава съдът и прокуратурата да работят

Продуцентската къща, която ръководя, излезе в " Уикенд " публикация, че съм трансферирал цялото имущество, с цел да измамя страната, на жена си Надя, в което няма капка истина. Чиста, голяма неистина, в което ти поставят името в едно огромно заглавие и иди след това се обяснявай пред хората. Оттам нататък какво друго би трябвало да се направи с изключение на да се заведе дело.

Това съобщи в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком " продуцентът Степан Поляков в отговор на въпрос на водещия Сашо Диков по какъв начин се стигна до това да осъдят " Уикенд " за немалка сума.

" Скриха се, замълчаха си, минаха изпод под повърхността. Те нямат действителен адрес, апропо, " Уикенд ". Те са на " Раковска " и на " Искър ", само че това се пази в загадка. Редакцията им е на 10-11 етаж. Само че ние това трябваше да го създадем, да го разберем и да забележим защо става дума. Всичко такова, несъмнено, не трябва да остава ненаказано ", безапелационен е Поляков.

" Аз съм водил доста каузи, някои от тях - спечелил, други - не. И това е най-важното в по този начин наречената правосъдна промяна. Съдебната промяна е украсителен израз в Народното събрание и в държавните управления. Всеки един човек би трябвало да принуждава съдът и прокуратурата да работят - непрекъснато, непрестанно, в наша изгода. Това е правосъдната промяна. Разбира се коства пари ", уточни Поляков.

Продуцентът добави, че са му били нужни съвсем 2 години, с цел да осъди " Уикенд ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР