Продуцентите на ВИП Брадър“ се свързали с Васко Найденов и

...
Продуцентите на ВИП Брадър“ се свързали с Васко Найденов и
Коментари Харесай

Васил Найденов: Искаха ме във „ВИП Брадър”, но им отказах! На „Капките“ и Халваджиян – също!

Продуцентите на „ ВИП Брадър “ се свързали с Васко Найденов и го кандърдисвали да влезе в Къщата, само че в последна сметка не съумели да получат единодушието му, научи HotArena .

Отказах им и повече не сме имали диалози. Сега виждам, че отново се написа за вероятно мое присъединяване в предаването наесен, само че съм безапелационен - нищо такова няма да се случи. Дано единствено някой де не се пробва да си прави реклама на мой тил. Ако реша да вземам участие в миналото в сходен формат, персонално аз първи ще го разглася в пресата и ще оповестя хонорара си на българския народ “, съобщи пред „ Уикенд “ артист №1 на републиката.

От „ Като две капки вода “ също са канили Кеца . Лично Магърдич Халваджиян му звъннал, с цел да му предложи да се изяви в шоуто, само че Васил отхвърлил и тази оферта.

Не си припомням тъкмо защо ме искаше – за жури или за участник. На за каквото и да ме молят, просто нямам опция да откликна. Преди години бях ръководител на журиращата комисия в „ Байландо ” и три месеца бях компактно зает, та знам какво е. Изглежда лека работа, само че не е, а би трябвало да си непрестанно на фотоси. Имам екип, с който работя по концерти и участия, и който би трябвало да се прехранва. Дори, когато на мен не ми се пътува и не са ми нужни пари, аз съм задължен да обезпечавам самун на тези 12 души със фамилии и деца. Какво ще вършат те, до момента в който аз имам ангажимент в ефирен формат? “, пита реторично Васил.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР