Продуцентите на поредната част на приключенията агент 007 и самия

...
Продуцентите на поредната част на приключенията агент 007 и самия
Коментари Харесай

Дани Бойл се оттегли от предстоящия филм за Джеймс Бонд

Продуцентите на следващата част на приключенията сътрудник 007 и самия Даниел Крейг, който всекидневно ще влезе в ролята на сътрудника, оповестиха през вчерашния ден, че Дани Бойл към този момент не е зает като режисьор на кино лентата, който би трябвало да излезе през 2019 година Като причина те показват " креативен разлики ".

През март тази година режисьорът на " Трейнспотинг " и " Беднякът милионер " самичък се похвали, че е зает с новия филм за Джеймс Бонд. Той е дълготраен почитател на сътрудник 007, а най-близкият му конфликт с героя беше при откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, когато режисира появяването на Крейг като Бонд на церемонията.

Вълненията към идния Бонд не стихват - допуска се, че това ще е последния филм за шпионина, в който основната роля ще е поверена на Даниел Крейг. А в този момент не е ясно и кой ще застане на режисьорския стол след отдръпването на Бойл.

Едно обаче е ясно - който и да е той, би трябвало да се оправи бързо със задачата, тъй като Bond 25, каквото е работното заглавие на кино лентата, чиито фотоси не са почнали още, би трябвало да излезе през ноември 2019 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР