Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой певец за

...
Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой певец за
Коментари Харесай

Нанесоха жесток удар по Саня Армутлиева

Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела собствен артист за „ Евровизия “ след миналогодишния триумф на Кристиан Костов. Тя желала да включи в интернационалния конкурс за ария надарената Михаела Маринова, написа в. "Шоу ".

Кандидатурата на младата певица изглеждала изцяло разумна и всички от Българска национална телевизия били уверени, че точно Михаела отива в Лисабон да показа България на „ Евровизия “ 2018. Внезапното оповестяване на новосформиралата се група „ Equinox”и тяхното парче „ Bones” пристигна като гръм от ясно небе за Михаела и Армутлиева.

Саня и Михаела кандидатствали с красива ария, типична за младата певица, а уредниците подсигурили триумфа им. Получили заричане, че Михаела ще е българският представител и до последно Михаела и Саня се готвели за огромната сцена в Лисабон. Не се знае от къде е пристигнало това заричане, само че тази година жури от чужбина избра песента на "Equinox ". Обещаната победа за Саня не е обезпечена и групата отпред с Жана Бергендорф ще отлети за Португалия.

Жалко е единствено, че Михаела Маринова останала извънредно разочарована от развоя на събитията, защото в продължение на седмици е живяла с настройката, че точно тя ще пее пред милионната аудитория на "Евровизия ".

Източници на изданието разкриха, че Саня е била гневна от решението на управлението на Българска национална телевизия. Още повече се ядосала от обстоятелството, че в състава на групата е неин някогашен кадър – Жана. Миналата година певицата и известната продуцентка се разделиха, защото Бергендорф направи поредност от злепоставящи продуцентската къща дейности, под въздействието на опиати. Оттогава Саня упорито бута Михаела и влага извънредно доста в бъдещето ѝ като реализатор. За това приказва и присъединяване ѝ в предишния сезон на „ Като две капки вода “, където се показа повече от сполучливо и най-после сграбчи огромната премия – лек автомобил. Тази година Армутлиева ѝ била предначертала различен звезден път – този от България до сцената на „ Евровизия “, само че проектите ѝ за тази година останах разрушени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР